tirsdag 21. juli 2009

Avskjed.

Så var det avskjed med familien Kumawat. Vi så på bilder på fotoapparatet til batteriet tok slutt, og Koshilja ville gi meg en gave. En sommerkurta, en lang topp med splitt i sidene og korte armer. Suman ga et smykke som passet til. Dette ble høytidelig overrakt av Mohan`s far, og han la på 50 rupees, for det var tradisjon. Det kom ikke på tale at jeg skulle gi noe...jeg ble litt beklemt...disse folkene er fattige.

Vi kjørte mot Jaipur, det hadde regnet litt de siste dagene og det var et lysegrønt teppe på markene. Gjetere med store geiteflokker
beveget seg langsomt over slettene. Flokker med fugler fløy over markene.

Nærmere Jaipur ble vi stoppet av politiet. Vi hadde kjørt i 62 km/t i 60 sonen. Mohan klaget over at det ikke var skilt som fortalte at det var 60 km/t her. Han hadde ikke førerkort, men viste pressekortet istedet. Politiet vil ikke ha problemer med pressen sAvskjed.

Så var det avskjed med familien Kumawat. Vi så på bilder på fotoapparatet til batteriet tok slutt og Koshilja ville gi meg en gave. En sommerkurta, en lang topp med splitt i sidene og korte armer. Suman ga et smykke som passet til. Dette ble høytidelig overakt av Mohan`s far og han la på 50 rupees, for det var tradisjon. Det kom ikke på tale at jeg skulle gi noe...jeg ble litt beklemt...disse folkene er fattige.

Vi kjørte mot Jaipur, det hadde regnet litt de siste dagene og det var et lysegrønt teppe på markene. Gjeter med store geiteflokker
beveget seg langsomt over slettene. Flokker med fugler fløy over markene.

Nærmere Jaipur ble vi stoppet av politiet. Vi hadde kjørt i 62 km/t i 60 sonen. Mohan klaget over at det ikke var skilt som fortalte at det var 60 km/t her. Han hadde ikke førerkort, men viste pressekortet istedet. Politiet vil ikke ha problemer med pressen så de lovte å sette opp et skilt som viste fartsgrensen, og Mohan kom unna med en bot på 100 rupees.

Vi slappet av hele dagen hos onkel Onkar og om kvelden tok vi buss til Dehli.

Ingen kommentarer: